Lila facebook!

Äntligen fixat! tack hanna! <3
snyggt eller? ;)
vill ni veta? läs detta då :)
Adda mej som vän gärna via länken bredvid detta i menyn :)
så går du in på google.se och sök efter google chrome tillägg, klicka på första länken så kommer du till web store
sen till vänster står det " sök i buitken " så ska du skriva " facebook layouts " sen när du har sökt så ska du hitta " facebook layouts and FB skins. " om du har hittat den så ska du trycka på " lägg till " och sen kommer det upp att du ska installera, tryck på det då.
sen längst upp vid menyn så ser du lilla skruvmejseln ? tryck på den och sen leta efter " verktyg - tillägg " och tryck sen.
sen ser du att det står längst upp " Programmerarläge " kryssa där och sen uppdatera tillägg nu. sen går du till facebook och längtst till vänster vid menyn ser du stjärnan och den där skruvmejsel. men i mitten ser du ett hjärta med bokstaven f i. tryck på den och sen ser du " find more layouts for this site. så kommer du kram till en hemsida där med layouts och sen när du har hittat en så är det att trycka på " get this facebook layouts blabla " och senare " click to use blabla. " tryck på ok sen. sen går du tbk till facebook och sen är den där, om den inte finns där så tryck på F5.



Kommentarer
Sofia

Kul att du är med och tävlar :D

Allt bra? :)

2012-02-10 10:21:43
URL: http://byfia.com
Sofia

det är bra här :D

2012-02-10 10:36:27
URL: http://byfia.com
Hanna <--

Hej! Jag har följt din blogg nu jätte länge, och tycker du är en så snygg och härlig tjej. Så om du vill kan vi ju följa varandra. Kicka dig in på min blgg.

Jag bloggar om nästan allt, så det finns något för alla:D



http://hannaforsberg.blogg.se/ <---Super bra^^

2012-02-10 10:59:01
URL: http://hannaforsberg.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: